Instagram

Saturday, August 6, 2011

Segmen Wanie: Doodle Raya Free :)


Assalamualaikum w.b.t semua..
hye kawan kawan belog saya.. :)

Dah lama rasanya asya xmasuk contest or giveaway kan? kali ni mcm gatal tangan plus jejarimontok je nak join Segmen Wanie : Doodle Raya Free ni..sebab ape saya nak join? sebab saya rasa mcm nak menang Doodle dari Wanie yg tomey tomey tu..sumpah cute ok doodle die..
[ini bukan pujian tetapi ayat akuan]


Syarat-syarat :

1) Buat entry bertajuk "Segmen Wanie: Doodle Raya Free"
2) Letak banner kat atas dalam entry dan link kan ke entry ni
3) Dalam entry kena ade:
a) Warne doodle (maksimum 3 warne) b) Name korang
c) Aksesori kat tangan doodle-biar bersesuaian dengan tema raya ye
(kalau taknak aksesori pun boleh)
4) Tinggalkan link entry yang dah siap dekat bahagian komen 

Tarikh Tutup SEGMEN: 11.59 malam (7 Ogos 2011)


Untuk Doodle saya :

warna pilihan : Light Pink,Soft Pink dan White :)
nama : Asyazain
aksesori : Bracelet black + pink 

Doa : Harap harap la ada rezeki asya untuk kali ni.. 
haaa kawan kawan sila la tadah tangan aminkan doa saya .. :P

lalalala..mekaseh.. :D

4 comments:

Wanie said...

dear, thanks ye join..
ade pembetulan ni..huhu
sebenarnye semua yg join dpt doodle free tau..
bace balik ye entry segmen tu..:)
pape pun thanks for join ^^

Asya Zain said...

hikhikhik..saje je nak test Wanie,nak tgk bace ke x entry ni..hahaahhaaa..ok2..sori ea..maknenye sume dapat eh? yahoooooooooooooooo! :D

Umie Artoqiemie said...

Goodluck okay ^_^

Asya Zain said...

hihihi..tengkiu yayang :)
btw,ini bukan contest.hahaha..
saya silap paham..hihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...