Instagram

Monday, August 15, 2011

ramai beno yang tanya.."How to make macaron?"..meh nak habaq.



Salam..Hye.. :)
nak update sikit je..
pelik sebab ini bukan belog masakan bahkan bukan juga belog si chef.
tapi ramai yang search dekat belog ni camne nak buat makaron..
amboi..mentang mentang tuan belog suke makan,perli la tuh..haha

tapi takpe,bulan puase bagus tolong orang.
makanya,anda tak perlu la nak search lagi tiap tiap hari.
harini saya postkan ye..
trime kasih encik tiub awak.
sekian.

*selamat membuat makaron..kalau jadi,sile anta kat rumah saya sekali.ok,bye*

percubaan pertama.



kalau tak jadi boleh cuba yg ini pulak..agak agak tak paham,pause sekejap,salin ke cari kamus ke hape ke..korang kan pandai.. :)




boleh kan? good luck semua.. :)




yang ni comel kan? tapi ini hiasan..bukan makanan :D




bye semua.


*15 hari lagi nak raya..yeayy :) *

2 comments:

izfanora said...

wah.. ada dah resepi, just tak ada masa je nk buat.. hihi..

Asya Zain said...

hihihi..samela..lagi lagi time puase nih haaa... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...