Instagram

Monday, August 8, 2011

Contest : Hadiah Raya..! by Sepet

Hye ! :)

kali ni memang saje gatal tangan nak join kontest Sepet..mesti ramai dah kenal Sepet kan?
 blogger tomey plus nakal sikit tuh..lalalala..

ni dak Sepet tuh..hihi

kata Sepet :

Nak beg raya yang percuma???? Kalau nak mesti lah kena ada sedikit usaha..hikhik~ Aku tiba2 nak bagi korang beg raya, tapi tak boleh la bagi semuanya kan..so kena la buat contest supaya orang yang bersungguh2 nak beg raya akan dapat dan happy gila time raya nanti..walaupun raya memang dah happy, tapi boleh la korang rasa bangga sambil cakap dalam hati *beg ni aku dapat free, kau mampuuuuu??* huhuhu,,,,

Cara caranya ialah :

1. Jadilah Folowwer kat Sepet Shop 
(bonus untuk siapa yang print screen sekali time jadi folower Sepet Shop okey)

2. Buat entry saya mahu menang kerana ....... (sukati korang la nak buat berapa patah perkataan kan)

3. Hantar link entry korang tu menerusi comment pada entry Contest ini SAHAJA!

4. Pastikan setiap blog korang ada button Like (dari facebook) kalau belum buat cepat2 buat ye..Kenapa?

Entry yang paling banyak orang like (dari fesbuk) dialah yang akan menang..

5.
Tarikh penyertaan dari saat ini sehingga 16.8.2011 dan tarikh last untuk like kat blog adalah pada 17.8.2011 tepat jam 12 malam, aku akan umukan pemenang pada 19.8.2011..

6. Link kan entry contest ni pada last entry korang :)

Tugasan saya :

1. Printscreen followers Sepet's Shop



2. lengkapkan ayat tergantung Sepet..

saya mahu menang kerana...saya sangat kecil hati sebab sebelum ni saya tak sempat nak masuk kontest yang Sepet buat..dahtu saya sangat jeles bila orang lain menang,pastu die post gambar die dapat hadiah beg..nanges tahu?haaa..boleh tak cemgitu? hahaha

ok,la..tu sahaja utk kali ni..
kepada kawan kawan,sila la LIKE ye..
kalau anda like,sayang anda..
kalau tak like,malas kawan..boleh? haha
*just kiddin :) *

jumpe lagi,bye! :D

8 comments:

Syazwan Che Deraman said...

selamat berpuasa ;)

Asya Zain said...

selamat hari raya... :P

laskar pelangi said...

dear! good luck!

pewit! template baru..kemain lagi cun :))

Asya Zain said...

amboi..cun la sgt..yg free je pon..hihi

izfanora said...

gud luck dear... umah baru la dier.. :)

yaya | mohd said...

gudluck dear :) thnx sbb meriahkan lagi grup rakan blogger klik1 malaysia :)

Asya Zain said...

tengkiyu yaya yg tomeyy :)

Asya Zain said...

Izfanora : tengkiyu izfa..umah baru sebab nak raye.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...