Instagram

Tuesday, August 16, 2011

saya suka lelaki yang sayangkan kucing! :)

Salammm :)

sedar tak sedar kita dah 16 hari berpuasa kannn..Alhamdullilah kita semua masih diberi peluang untuk menunaikannya..korang puase penoh tak ? jangan ponteng ponteng taw! :D
[orang tak puasa sila jangan pk nak beli baju raya atau mintak duit raya..keh keh keh ]

entry malam ni nak ringkas ringkas je..
pada suatu petang yang dingin,ketika saya dan seorang hamba Allah ni sedang menunggu tunggunya azan maghrib,satu peristiwa sweet telah terjadi..[ayat memang tak nak kalah..sila paham]..sedang berbual bual mesra,tiba tiba si dia bersuara..

B : eh sayang,cube tengok anak kucing tu..tido tengah jalan la..
A : die ngantok sangat la tu..xlarat dah nak jalan kat tepi..ahaha
B : sian die yang..die sakit kot..
A : aah..yela kot..puase kot..lapo sangat dah tu..hehehe

si B senyum..pastu die diam..pastu slow je die keluar,jalan perlahan lahan pegi kat anak kucing kat tengah jalan tu..alihkan anak kucing tu kat tepi jalan..oloo..comel.. :)

lepas si dia alihkan anak kucing tu,die pon kembali ke tempat asal kami..pastu slow je anak kucing tu ikot si dia..alalala..macam ikot papa pulak.. :)



tu anak kucing dalam bulatan merah..kamera xberape nak sharp sebab hanya snap 
dari jauh setelah zoom beratus kali. haha


makin laju si oren ikut sampai la ke kereta..comey sangat..sampai kat kereta die mengiawww lapa..si dia bagi kueh suruh bagi oren makannn..comel sungguh si orennn..
suke tgk die melahap makanan.. :)

kesimpulannya : saya suka lelaki yang sayangkan kucing dan saya juga suka kucing..rindu nak peluk kucing lama lama..insaf lepas peristiwa buang kucing kesayangan sendiri..sobssss.. :(

1 comment:

CikNana said...

sama2 suka kcing..:)salam kenal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...