Instagram

Tuesday, May 8, 2012

Penangan Detox Foot Patch :D


Salam.. :)
korang semua penah dengar tentang Detox Foot Patch tak?
alaa..yang koyok tampal tampal kat kaki tu..
yang bile bangun pagi keluar hitam hitam tu..
Sejujurnya,sebelum ni memang kite macam tak percaye tau..
SEBAB..
SEBAB..
kite rase benda tu menipu..
dahla macam uncang kopi..haahahaahahaaha

tapi lepas banyak kali pakai,kite da mula rase perubahan..
dulu kalau bangun tido,pemalas Ya Rabbi nak bangun..
dah jaga,tido balik..dah jaga,tido semula..
macam baby yang ngantok ngantok tu..
*lempang*

gambar budak happy! lalaalalala >.<
(ni happy ke demam pun tak tahu la..)

bile pakai mende ni,bangun pagi pun rasa segar je..
ringan je badan tahu..sebelum ni macam ada gam kat tilam..
muehehehehehe

sekarang,saya sangat aktif!
kanak kanak ribena is back!!
yehuuuuuuuuuuu :)

untuk pengetahuan korang jugak,kite ni sebenarnye kuat sangat berjalan..
dahla kuat berjalan,pastu sakit kaki la pulak..
tapi bila guna ni,dah hilang sakit kaki..
jadinye sekarang boleh la merayau ke Shopping Complex selama 
6 jam pusing semua floor!
encik sayang pon dipaksa pakai sebab die keje berat!
die pon cakap badan ringan bila bangun pagi..
yeayyyy!

saya happy! saya happy!
:)

so,bila dah happy,kite nak tunjukkan la ke'happy'an kite ni 
kat awak awak semua..
sharing is gemok kan?
lalaalaalalaala..

ni testimoni kite..sempat amek gambo utk 3 hari jela..
pastu kite eksaited nak tunjuk kat mak,terus kite lupa snap snap yang lain.. :(





Atas : hari pertama pakai..eyuwwwww! kite sendiri geli..yekkkkkkkk >.<
berlendir taw mase baru bukak..busuk pulak!! 


Atas : hari kedua..kannn! nampak cam basah basah kan? iyewwwwww!



hari ketiga : dah semakin kurang yang belah kanan tu..belah kiri makin hitam melegam mak datok! huwaaaaaa >.<


kite pakai ni yang GOLD..yang untuk slimming..tapi jangan harapla nak tengok kite kurus dalam masa seminggu sebab benda ni amek masa la jugak..kurus seminggu tu nampok benor nipunye! hikhikhik


pastu kite pon google google la cari maklumat..
apa yang menyebabkan toksin dalam badan..


mak oi..camni ke ghupe toksin tu? yucksss!



haa..bace la korang..kite takmo tolong bacakan sebab kite sentap..sume makanan peberet kite ade dalam tu..acane ni? sobssss.. :'(


bagi sesiapa yang belum tahu tentang Fungsi Deyox Foot Patch ni,bolehla baca sini..
*baca lagi?heheehe*



kalau nak tahu cara nak pakai,tengok bawah ni pulak kite bagitahu..
:)



pastu kann..

pastu kan..kalau awak awak nak cuba cuba pakai jugak..kite ada jual..
hikhikhik

untuk Trial Pack..bagi yang nak cuba cuba tengok ade kesan tak..
bolehla cuba yang sikit sikit ni..

PAKEJ WHITE DETOX :)


PAKEJ GOLD DETOX :)


kalau nak beli beli banyak banyak pon boleh taw :)




kalau awak awak berminat nak cuba,bolehla try dengan kita ye! :)

boleh tanya tanya kita kat sini :


lepas tanya tanya kite,boleh isi borang kat sini..


ok,penat dah kite cot cet cot cet 
panjang lebar arini..
awak awak pernah pakai ni?
share la ngan kite..
sharing is gemok..
*gemok pahala la*
:P

jumpa lagi nanti..bye frensaaaa! :)


2 comments:

beLLa said...

kite penah pakai ! yeay ! tp bile dah busy takde masela. sebab gam dia kuat sgt, melekat kat kaki. ;P tp best tgk itam2 tu. macam terasa penyakit kua dr kaki. haha

Asya Zain said...

hahahaa..kan Bella kan? bangun pagi pagi eksaited nak tengok kaki..hahaahahahaahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...