Instagram

Saturday, May 5, 2012

Lantai Rumahku pecah..sobs.



*ada orang kata muka kite lawak masa ni..ahh,gasak la..
cuma flash 'terlampau' sampai jadi putih menipu.harap maklum*



rasenye macam dah lama tak membebel kat sini..asyik update update tentang biase je kan..
yang luarbiasa jarang jarang terjarang lah sangat kan..hikhikhik (gelak tutup mulut)

sekarang tengah tunggu family tengah bersiap siap nak pergi kenduri..kite tersiap awal..maka, pling! pling! pling! idea kite datang secara tiba tiba untuk update belog yang dah lame bersawang ni.. fuhhhhh! haaaa,terbang segala kutu kucing,kutu anjing dan kutu babun segala.

banyak yang nak kite cerita kat awak tahu..sampai tak tahu mana satu nak cerita dulu. (ayat budak budak)

yang pertama,kite nak cerita ni..hari khamis lepas kan,kite balik rumah sewa setelah tak balik hampir 2 minggu sebab kite bajet rumah sewa kite tu macam hotel 5 star,jadi, suka hati lah nak balik ke tak nak kan.. (puii)

bukak je pintu,masuk masuk bawak bagasi comel polka dot, (beg Mydin RM 1.90)  terus terpandang kat rak kasut..tiba tiba macam...

Haaaaaaaaaaaaa!
kenape ni!
GULP! 
telan kasut.
eh,telan ayaq lioq.





kepala hotak terus fikir..kenapa jadi macam ni..
semalam ada gempa bumi ke?
uhuks.
dah la tinggal sorang sorang.
takutnya!




tengah duduk sorang sorang tu, terus fikir..
eh macam mane kalau malam ni tengah tido pastu apartmen ni runtuh?
ish!

tak boleh jadi ni..
Puteri Sailormoon kene selamatkan bulan!



cepat cepat capai talipon..
cot cet cot cet dengan mak..gosip pasal lantai rumah tu..

bla bla bla..

pastu malamnye balik rumah mak..
sampai rumah mak,cot cet cot cet dengan adik pulak..

Sampai sekarang fikir lagi..kenape ye..bile pulak ade gegaran..tapi nape kat situ je?
jangan cakap ada raksasa yang korek dinding dari rumah bawah.
 T____________T





ZzzzzZZzzzzzZzzzzz



Nota kaki ayam : sekarang memang banyak orang yang buat iklan kat chatbox kite..cara nak BESARKAN ZA*AR...
Helowwwwww! kite pompuan ok! syuhhhhhhhh!
nyampah taw.











3 comments:

deno said...

kenapa ek jadi mcm tu.. entah2 ada geseran tanah yang tidak disedari... kena report tu owner rumah

BlueiceButterfly said...

~eh cam teruk ja..takut plak..hati2 tau

RazFiRa said...

eh knape jadi mcm tu,,??

The Hulk datang rumah ka?

hehe gurau2 jah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...