Instagram

Friday, September 9, 2011

Naturactor ? ape tu??

Hye semua! :)


APA ITU NATURACTOR FOUNDATION ???

Naturactor merupakan keluaran Meiko, daripada Jepun - bedak yang berasaskan tumbuhan organik. Ia mengandungi ekstrak bunga sakura. Bunga sakura merupakan bunga yang boleh memberi kebaikan kepada kulit kita. Antaranya adalah :

 Membantu kulit menjadi lebih lembut
♥ 
Membantu menghidratkan kulit 
♥ 
Mengurangkan masalah kulit ( Sesuai unttuk kulit berjerawat)

KELEBIHAN NATURACTOR FOUNDATION ???

♥ 
Anti kilauan/tidak berminyak 100% menutupi pegmentasi, parut, cela, jerawat & noda hitam  Ringan & lembut pada kulit seakan-akan anda tidak memakai foundation  Melindungi kulit dari sinar uv yang boleh menyebabkan pigmentasi Senang digunakan, cepat & yang penting tidak melekit Tahan sehingga 12 jam Tidak menutup pori-pori Digunakan oleh makeup artis professional & mak andam Kulit terasa ringan, tidak melekit & kelihatan gebu! Sesuai untuk majlis pertunangan, perkahwinan,photoshoot dll



KOD PILIHAN:

130 : for very fair skin - pinky tone
140 : for chinese skin - pink undertone
141 : for chinese & fair malay skin - yellow undertone
150 : for dark malay & indian
151 : for medium skin - yellow undertone, easy to match with chinese &
malay skin
152 : for malay skin - yellow undertone
153 [dark brown] : for shading
161 [yellow] : corrector for reddish skin
171 [green] : corrector for reddish skin
181 [white] : Highlight










yang ini Additional Foundation..mean korang nak tutup segala cela yang ada :)




Naturactor Cleansing Beauty Oil 

ini berfungsi sebagai mencuci mekap yang korang pakai tuh.. :)
it's called Make-up Remover :)


nak tahu rahsia saya?

mari ! :)


ini adik saya :)


ini sepupu saya ! :)


haaaaaaaaa..inilah jawapannya! :)

saya pakai,sebab tu saya berani rekemankan kat korang :)

kalau berminat,bolehla singgah sini and say hi Asya! saya nak beli boleh ? :P


atau pergi terus ke :  

        Original Naturactor Foundation Cover Cream & Silky Lucent Powder


oke,mari jadi cantik macam Song Hye Kyo ini ! :)


ok,bye semua ! :D

12 comments:

miss m said...

sy nk jd seller gk ley?? ngee~~

Asya Zain said...

hehehe..boley je :)

Nisa Kay said...

wahhh camne ye nak jd seller?

Az-Zahra Fauzee said...

bestla produk ni... camne nk jdi seller eh?

LaLaLovy said...

i pun guna naturactor. nak jual macam mana eh?

SyUhAdA said...

mcm bes je produk..
nak jd seller cmne ea?

d a m i a said...

memang best produk nie...saya dh pakai....memang foundation yang terbaik yang penah saya jumpa.. :)

Asya Zain said...

kepada semua yang nak jd seller tu,nanti add saya ye.. tq :)
nanti kite pillow talk eh.. :P

add FB: asya zain

SyUhAdA said...

emel je bleh x?
jrg on9 fb..hehe..

syuhadasalleh@gmail.com.

ayunidibble said...

salam, saya berminat nak beli naturactor ni. tapi saya tak de fb. boleh kita contact via mail? ayunieramli@gmail.com

saya nak yang kod 130 punye naturactor.

Asya Zain said...

syuhada : ok,sy email :)

ayunidibble : wslm..ok,sy dah email details ya.. :)

d a m i a said...

nak order naturactor nie..dh msj kat wall awak, tapi xde respon pon... ;(
nak kod 141, nak 2 ye..
mail saya : ctkus_11@yahoo.com.my

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...