Instagram

Sunday, September 11, 2011

Asyazain's Shop : Naturactor Giveaway :)

Assalamualaikum w.b.t semua kawan kawan :)
Hye bloggerians semuaaaa :)

Semalam asya dah update tentang entry ni kannn
nampaknya,ada sambutan pada butang LIKE tu,makanya,saya mengambil keputusan untuk mengisytiharkan,
raya ditunda tahun depan  membuat satu Giveaway dari Asyazain's Shop :)

Pada sesiapa yang bermnat,bolehla join yeee :)

Asyazain's Shop : Naturactor Giveaway :)


Prosedur Penyertaan :

Syarat Mutlak :

 Anda mestilah mempunyai sebijik blog .

♥ Anda mestilah seorang wanita atau perempuan ye..

lelaki tidak diharuskan sebab saya tak sanggup nak jawab nanti kalau mak korang serbu saya and 
marah marah sebab korang pakai krim Naturactor..haaaaa..

♥ Blog anda tu mestilah ada butang LIKE


sekian untuk segmen syarat mutlak.

Syarat Wajib :

 Copy Banner di atas dan Paste atau tempekkan banner itu di sidebar blog anda ye supaya 
senang saya nak detect bahawa anda dah join GA saya.. :)

♥ Buat entry berkenaan GA saya .

♥ LIKE fanpage saya di Asyazain's Shop dan follow blog Asyazain

♥ tag 3 orang kawan join GA ini.

♥ entry yang mempunyai LIKE TERBANYAK akan dikira sebagai pemenang..

 ♥ Semua penyertaan GA perlu dihantar pada bahagian komen entry ini untuk kemudahan saya sendiri.haha

HADIAH : 

Anda akan diberikan Naturactor Foundation Cream yang akan membuatkan muka anda jadi macam Song Hye Kyo :D

senang bukan? apa tunggu lagi,jomla join! :)

Tarikh Tutup : 22 Oktober 2011

Cepat cepat,jangan lepaskan peluang keemasan ini ! hihihi

jumpe lagi,okbai :)










20 comments:

Nisa Kay said...

aiyakkk nak join tp xleh like page tu laaa... nisa dah sampai limit wooo.. dah unlike 22 pages, dah unfriend 35 org, still xleh like. T_T

Asya Zain said...

aik? aritu bukan nisa dah komen kat page tuh? yg tanya Naturactor tuh.. :)

Nisa Kay said...

tu fb personal... yg ni yg nisa kay II tuhhh nak like dah limit.. hehe
xpe2.. dah leh like dah...

Asya Zain said...

hihihi..okeyyyyyyyy ! join la ye! :)

Nisa Kay said...

yeahhhh saya join ye!!
hehehhe

http://nisamenaip.blogspot.com/2011/09/asyazain-shop-naturactor-giveaway.html

Asya Zain said...

nisa : wahhhhhhhh! pantas tuntas! hehehe
oke,mekaseh...gud luck ! :)

Adek Pijat said...

mcm mne nak tau like terbanyak?sebab entri blog sy tak de like.

Asya Zain said...

ni ada tutorial cara nak letak button LIKE kat blog anda :)

http://www.homosapiensz.com/2011/04/tutorial-24-letak-fb-like-button-setiap.html

http://www.liyanaa.com/2010/04/tutorial-button-like-and-share-facebook-blogspot.html

http://lisaafha.blogspot.com/2011/08/tutorialcara-letak-button-fb-like-dan.html

boleh pilih nak tiru yang mana..selamat mencuba..tq :)

Fever Migraine Dream said...

Kak asya, kita dah join . hahaha
http://okiokidiary.blogspot.com/2011/09/giveaway-by-kak-asya-yang-cunnn.html ini boleh ?

Ainur Farha said...

cek asya.. say dah join! join!

http://pipleblusmart98.blogspot.com/2011/09/asyazains-shop-naturactor-giveaway.html

Asya Zain said...

tengkiu suhana and ainur farha..akak da komen kat entry korang tuh..gud luck yeww! :)

Aema akma said...

assalamualaikum kak asya...saya pun da join this contest..

Aema akma said...

this my blogspot http://aema-miyamiema.blogspot.com/2011/09/contest-contest.html#comments

Ash Kyouhei said...

http://ash-tsukidate.blogspot.com/2011/09/asyazains-shop-naturactor-giveaway.html

kasmadiana said...

salam..saya join..

http://lovepurple-kasmadiana.blogspot.com/2011/09/giveaway-dari-asyazains-shop.html

Fadzillah Kamarudin said...

saya join...

id / id FB : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/09/asyazains-shop-naturactor-giveaway.html

Nani said...
This comment has been removed by the author.
Nani said...

huhu~ hadiah menarik.. nk join tpi..

Nida said...

As-salam..

Kak Nida turut mencuba.. moga ada rezeki.. ameeeeeeeennnn

http://alongnidar.blogspot.com/2011/10/asyazains-shop-naturactor-giveaway.html

id follower: Nida
id FB: Along Nida

tq:)

SyiraSara said...

turut serta!!

http://lovelysyierasalleh.blogspot.com/2011/10/asyazains-shop-naturactor-giveaway.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...