Instagram

Sunday, August 12, 2012

Otakku berangankan pelamin indah..haha


Skang ni kalau start nak buat keje je, mesti merewang google ke celah dunia lain..
niat di hati masa nak bukak laptop ni lain..dah bukak je..lain yang ditaip pulak..
lain pulak yang keluar ni ha..acane? hehe

jadi,dah alang alang TERmerewang ke lain, mehla nak update belog skali..hihihi
saje je gatal tangan nak search kan..mane tahu TERbekenan di hati..
usha usha la dulu..ngeh ngeh ngeh

Pelamin Impian..
(boleh nak tajuk cenggitu? belasah..)


Tema : Pink Purple Floral..
ololololo..nape sweet sangat ni..tomey sangat! 


Tema : Soft Pink and White :)
Punnnnn cantik jgk..


yang ni macam simple je..xbanyak flora faunanye kannnn..


Tema Oren punn cantiks.
bunga bunga lagikkkk!


haaaa...amek kau..ni dah jadi Floria Putrajaya dah nih!
tapi kite tetap cakap sweettttt sangat!
sebab die pink!
haha


ok..sekarang mari ajak mama pilih nak yang mane..hihihi

bye..nak sambung verangan lagi.eekekekekekee



4 comments:

MiSS Fyda said...

CANTIKK... mau satu.. heheeh

Asya Zain said...

hehehee..amek la satu..satu je taw! :P

izfanora said...

wah, meriahnyer.. :)

B2B yer.. semoga semua berjalan lancar..

Asya Zain said...

izfanora : huhu..tq awak :) InsyaAllah..amin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...