Instagram

Sunday, January 8, 2012

entry pagi.harap maklum.

Selamat Pagi Ahad semuaaa :)

 : muka hantu..bak kata pak sedare :

Bangun pagi,dah dengar bunyi bising mama dok kerah kerah ica suruh mandi..
sebab nak pergi klinik untuk Medical Check Up abah.. :)

katenye nak pegi lepas Subuh..amboi kemain lagi ye.dokter pon tak bangun tido lagi..hihi
last last tengok abah sambung tido..sebabnye abah cek tekanan darah,tekanan darah abah tinggi pulak..
mama suruh abah rehat dulu..pegi lambat sikit..
harap harap semuanya ok ok sahaje..

makanya,duduk di rumah menjadi bibik..muka sangatlah comot ditambah pula 
pakaian yang compang camping..bakal suami haruslah redha dengan gayaku ini.. =.=

hari cuti adalah hari yang sangat bahagia.
permulaan hari iaitu Isnin juga bahagia sebab berhempas pulas 
untuk kumpul maklumat dan preparation untuk meeting..
itu lagi bahagia.. bahagia dua kali.
Y_____Y

kan best kalau boleh cuti panjang macam budak sekolah punya cuti..sobss.

ok la,bibik nak pegi kemas ape yang patut.petang nanti bibik mau keluar berpacaran..hikhikhik
orang Kuantan,dah try makan kat sini? 


iklan dari tuan punye kedai :

jom makan chicken chop dengan harga rm 5 je....

(lokasi Scha kopitiam bersebelahan Papa Rich...) 

sabtu 7/1/2012 opening) bermula 5 petang..

ape lagi..jom! :)


iklan lagi :

berminat nak pakai eyeliner tebal tebal dan cantik?
pakai lah KAJAL..
KAJAL = EYELINER ARAB

berminat? 


atau 


:)

lotsa LOVE..bye friendsaaaa :)


2 comments:

Puan Besar Shag Yahaya said...

Moga ayah sayam baik baik je kesihatannya ;))

Asya Zain said...

tengkiu sayangg :))))) *haaa,senyum sampai kaki :P*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...