Instagram

Tuesday, November 22, 2011

Wishlist : Nokia Asha 303 :)

nak nanges rasenye bile tengok henpon ni..
tibe tibe rase sayang gile dekat Nokia sebab rajin gile sudi pilih name kite jadi 
name model tepon terbaru diorang!
haha

bile bagitau kat geng geng opis,sume buat muke menyampahnakdengar kat saye..
saye tak bersalah la! sila salahkan Nokia sebab nak guna name kite..bahahahaa

korang dah tau ke pasal Nokia Asha neh? meh nak tunjuk sket ni..
tengah riak kembang kempis lobang idong..

Nokia Asha 
saje je nak besarkan size font

haaaaaaa...banyak kan Nokia Asha punye model..comel comel je..hikhikhik
yang penting ade wane pink ok.
suke gila.
bertambah kembang lobang idong.

ok,sekarang meh nak bebel pasal Wishlist saya : Nokia Asha 303

walaopon kau simple je,tapi kau tetap pujaan hati sebab name kite same laaaaa!
ejaan je lain,tp bunyinye same! haha


huyoooo..cantik kan? cun kan?
nanges oh.
NOKIA ASHA tahu?
sila la jeles..
name korang ade? ahhahahaa
riak la pulak..ehem..duduk seperti sediakala..
maafkan saya..

perbandingan Nokia Asha 303 dengan yang lainn :)
not bad :)


oh,ini lagi la mencipta keinginan nak beli menatang neh! haha
[arghh..main Burung Marah ni kat lappy pon tak lepas lepas,ade hati nak main kat henpon pulak]

baiklah,cukuplah sekadar di sini sahajaaaaaa!
time kaseh Nokia sebab ehem ehemmm ye..
malu nak cakap banyak kali takut korang muntah.
haha

okbye.

*nak beli Samsung Galaxy Note mcm tak mampu je lagi..mak bagi Green light beli..tapi..kang makan batu la pulak teman..HAHAHA...nantila nak pk semula...mcm best jugak menatang tu*

4 comments:

Ema said...

hehehe..... nokia asha ye? jeles jugak ni~

Asya Zain said...

ema : hehehe..nanti ade lettew nokia ema :P

ღ Nurul Asyikin ღ said...

Tahu tak harga dia berapa?

Asya Zain said...

Nurul Asyikin : kalau kat kuantan,harga die dalam RM 480 je camtu.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...