Instagram

Monday, December 20, 2010

sangat bengang dengan ini pompuan..

sangat bengang dengan ini pompuan..
saje nak cari masalah kan..

kononnye die ni nak beli tudung kat asya..
pastu claim die dah bayar tapi xdapat tudung..
bile mase tah die bayar..bile mintak bukti,die just bg yg copy paste..hello..sume orang boley copy paste la..pastu edit je tuka name,ngan no akaun..
mesti dah selalu buat kan..
pastu bile die dah terkantoi,ade hati nak saman saman kite..podahh..

siap tulis camni lagik..



sebabkan kau letak gamba skali ngan kawan kau,dengan baik hati asya tutop muke die..tak sampai hati nak jatuhkan maruah die tapi serius saya sangat benci dengan die sebab dah malukan saya!

kami ade bukti yang menunjukkan  pada tarikh 25hb Nov 2010 tiade transaksi dalam akaun..so,sila tampilkan bukti yang kaw ade kalau nak saman kami..


kalau betol duit kau hilang time 25hb Nov tuh,nape baru sekarang kau mintak balik? asal x haritu? ke kau terdesak sangat nak duit? 

grrrrr!
bye

18 comments:

✿....rossa alina....✿ said...

maybe dier ade beli tp bukan ngn awak kan..huhuhu..pape ntah..sabar ye..

takut2 je ada org gunakan nama awk..hmm..

Asya Zain said...

@✿....rossa alina....✿:

hurm,tahla..pelik betol..kalau betul,nape xboleh bincang baik baik..nape perlu maki maki..ape salahnye berbincang elok elok..hurmm

cikwawa said...

haah betul tuh. kalau lah die di pihak yg benar, die patut bincang baek2 ntuk buktikan yg die betul. jgan snang sgt nak maki hamun org laen.

pape pun bwk bersabar ye asya
keep smiling :)

farah farhana said...

uish dahsyat nih huhu sabar taw

Asya Zain said...

@farah farhana:

perang meletus..huahuahuahua

Asya Zain said...

@cikwawa:

yup..tau xpe..kalau betul die bayar,ape salahnye bg bukti..kan senang..

Cik Yana said...

Adat berniaga on9 mmg camtu,,
ade je org nk tipu,,
kalau bniage bukak kedai kat luar tu lain la kan,,
nk brg, byr kat situ jugak,,
hee~
cik Asya sbr ye,,
Dugaan utk mencapai cita2 namenye ni,,
lame2 tuhan balas jugak pbuatan dia,,
Xpela kalau dia lepas kat dunia, kat akhirat belum tentu :)

Asya Zain said...

@Cik Yana:

hihihi..terharu cik yana komen cemgituh..maseh ye..pasni cam malas nak amik tau pasal die..block die lg sng.. T_T..btw,tengkiu so much ya! :)

Miss Watie said...

sian kamo...jahat nyer dia...

Puan Besar Shag Yahaya said...

OMG! Tak tahu malu gila. Direct je sound. Siap mencarut dalam ejaan yg tak berapa betul. Hmph~

Sabar je Asya. Kita ni berniaga tak boleh cepat melatah. Kalau dia ada bukti, Asya pun ada. Tunggu jela surat mahkamah mai rumah. Kalau bapak dia peguam lah. haha :D

Budak Kuat Nanges said...

uish..dasyat. ade jgk type cmni kan. siap 'fak' org lagi kan. kalau betul dea nk pngil lawyer, tunggu je..lawyer pn mcm rse mls lyn stakat psl tudung. nak2 pulak order selai due helai.

asya, relax taw. turut rase nk marah pulak

Faten Rosli said...

ish..ish..ish.. org mcm ni pun ade ye.. dahsyat nye die..

Asya Zain said...

@Shag:

huhu..biala die..meroyan le teww..

Asya Zain said...

@Miss Watie:

huhu..macam macam kat asya skang.. T_T

Asya Zain said...

@misz FaTiN:

die mmg dahsyat..bukan orang kot..huahuahuahua

Asya Zain said...

@Budak Kuat Nanges:

kalau asya gtau bape hengget yg die claim tu mesti korang gelak je..hihi

HaNa Hani said...

pergh...mcm neyh pown der ker?
aiyok
pastu nak saman bagai

Asya Zain said...

@HaNa HoNeY:

adela syg..die tu la..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...