Instagram

Tuesday, December 7, 2010

kisah Totin dan Sepet :)

KESAH MAK ECAH 1

malam ni nak guling guling sebab sebab..sebab..
sebabbbbbbbbbbbbb..

ade orang cantik lagi comel komen belog kite..tehehe 
nak tau sape? 
|
|
|
|
|
|


name die Totin Jamain..die sangat comel..dah penah jumpe die time kat unisel waktu rehesel utk konvo....tapi malu nak tegur sebab takot silap orang..bile bace belog die,alaaaaaaaaa..betol la die..tehehe

siyes die comel gile..die dokter taw! dokter yang cantik..pesakit pesakit die mesti cepat sembuh sebab tengok muke die je..hik hik hik

ni bukti die komen..


tengok..komen pon comel je..heehe 


KESAH MAK ECAH 2 

oh ye..haritu time pegi Mines jumpe si blogger comel yg lagi sorang tuh..si SEPET..ngan si QERY..sure korang kenal kan..sweet cOuple tuh..siyes dorang sangat comel kat lua..hehe


suke bace belog dua orang budak neh sebab masing masing suke kenekan masing masing..tapi sweet je hokeyhh..
xpecaye mari bace sini.. :)

SEPET & QERY :)

Selamat Membace..hiihii

tetibe TERbuat review pulak pasal dorang..xpe..sekali sekale..ye x? hehe

bye!



6 comments:

sepet a.k.a zack_u said...

ahaks! mana ada kite kene kan dia..kite baik tau...lariksss...hahaha!

Asya Zain said...

hahaha..ade..nak bukti ke? ahahhaa.. :P

Totin Jamain said...

Astagfirullahalajimmmm gambar apa you letak besar gaban tu. terbeliak I.
Ahaha anyway thankyou bebeh promote2 pula dia ye. Nak minta belanja lah tu. Elelele Tak mengaku pulak dia.

Asya Zain said...

hehe..alaaa malu la cemgini..muke mintak lempang..ahhahaaa

Pupel Liyana said...

ahak2..besh!..dr totin tu kalau jumbe saya mau tarik pipi dye sampai melah2 lebam gitu

Asya Zain said...

hehe..die sangat sangat comel taw.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...