Instagram

Tuesday, August 17, 2010

I LOVE MYSELF CONTEST! :)


sape sape yg mau join contest ni sile la jgn malu jgn segan KLIK SEKUAT TIGER di sini.. :)

syarat2 penyertaan : 

*Buat entri bertajuk I LOVE MYSELF CONTEST, dan letak gambar korang. 
Syarat gambar adalah seperti syarat di atas.
*Be my Follower & Letak banner kat atas tu dkt sidebar anda.
*Entri berkenaan mestilah di link kan terus ke contest ini.
*Tag minumum 3org kwn anda.
*Tinggalkan nama & link dkt comment entri ni.

TARIKH TUTUP PENYERTAAN;
15 SEPT 2010

Asya dengan tak malunye hantar gamba ni utk diadili..huhuhu :P



kawan2..jom join! :)

tag :


gud luck dear! :)

2 comments:

beLLa said...

comel3.
cik asya2, nak tnyer neh..how ye nak buat "you might also like" tuh? y last2 after entry tu??can u teach me? ;p

asyazain said...

hehe..ley2..nt asya wat tutorial ek.. :P
btw,tengs bella! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...