Instagram

Thursday, August 12, 2010

black and white contest!


tuan punye contest : encik hisyam! :)

syarat2 penyertaan :
  • Pertandingan ini bermula 26 July berakhir pada 6 September 2010...
  • Hadiah merupakan wang Ringgit... dan akan dihantar melalui akaun bank... jumlah dirahsiakan...
  • Anda hendaklah meng-Upload gmba hitan dan putih sahaja... dan untuk mengelakkan penipuan... gamba itu mesti gamba anda sendiri... kalo d orang lain menyelit2 tu takpe... janji anda mesti berada dalam gamba tu... Susahkan?? hahhaaaa... nak dapat duit memang la susah sikit...
  • Anda hendaklah menjadi salah sorang follower hisyam neh...
  • Banner atas nie mestilah diletakkan di slidebar blog anda... ala selalu yang kat tepi tu...
  • Tag at least one person... banyak lagi bagus... dan pastikan orang yang anda tag tu tahu yang dia di tag..
  • PENTING.... sila tinggalkan link yang anda upload gmba anda tu kat comment post entry die..
sape2 nak join klik sini okie! :)


em,asya da xjumpe gamba yg menarik nk buat itam putih..lgpon nk cpt2..bg jela gamba yg ni ye.. :P



gamba comot2 pon nak gak masuk contest..hihihi :P


tag :


sarahunny yg comel kiut miut! :)


babai..smoge berjaye ye yg lain! :D






2 comments:

sarahunny said...

wah. rasa macam teruja tiba2! nway thx sbb tag. pic tu smart. kamu pun lawa. :)

Asya Zain said...

wah! tengkiu syg..
em,kamu pon jomla join.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...