Instagram

Friday, November 22, 2013

Cadangan Tudung / Shawl / Inner untuk Nikah atau Sanding..

Salam.. hye :)

Tinggal 2 minggu je lagi start hari ini..Alhamdulillah almost settled kecuali tudung/shawl untuk majlis nanti dan contact lenses yang bisa membuatkan diriku fobia..hahahaa..seumur hidup ni rasenye 2 kali ni jelah pakai CL ye..hahahaa..kesian diri ini..pakai CL masa tunang dan kahwin je ye..olololo.. hikhikhik

semalam duduk termenung sambil makan cekodok kat rumah sewa, tetibe baru teringat yang asya belum prepare lagi tudung masa majlis nanti..cepat cepat balik umah jalan kaki gigih konfidentnya search internet ala ala nak beli online..

yela..kene la cari jugak inspirasi hidup..nak pakai style apa..kaler ape..manik die tang mana..hikhikhik..rata rata survey tu ramai orang pakai shawl kosong biasa je..sebab nanti akan mix dengan veil yang bridal sediakan tu kan..macam asya ni, mak andam tu pesan..cari tudung dalam tu sendiri..ikut citarasa sendiri nak pakai yang macamana..maka,gigih la daku google dari petang sampai ke malam..sambung esok pagi pulak..hahaha *kemain kannn*

Masa duk survey2 tu jumpelah beberapa style yang berkenan di hati.. meh kite usya same same ye.. :D

Collection dari Raudhah Shawl Store 

sangat melting dengan design yang camni..just pakai inner ni lepastu letak je shawl yang pearl yang simple simple..tu pun dah comel sesangat :D





ni pun lawa jugak..





cantik kannnn :D

yang dari Radiusite pon wallahhhh!
tantekkkkkk hihihi








berair mata nak tengok semua cantik..hehehehee
dahla..sebelum berdarah hidung tengok semua yang cantik ni..baiklah asya undur diri dulu..nak g sambung pilih pilih..mabuk pening tak tahu nak pilih yang mane semua lawa lawa..ade jugak last last pakai tudung sarung je..kahkahkah

ehemmmmm! glitters shawl pon ok jugak lahh kan? haahhahaa :P


oh ye..lagi satu kan..kalau nak cari tudung lagi kan..boleh terus je klik kat :


kalau uolsss klik kat situ..bolehla terus pilih tudung tanpa sempadan ye..bukan ape..ade tudung dari Jhijab, IamJetFuel , Ethnic Chic dan banyak lagi.. kalau Jhijab tu confirm confirm la gerenti dapat beli kalau online sebab kalau pegi JM Store tu belum tentu dapat beli sebab selalunya akan.... 

SOLD OUT! 


T___________T


Jadi, jangan buang masa,jom laju laju pegi check in kat Zalora tu..





pilih pilih pilih..sebab Zalora banyakkkkk sale tahu? sila percaya..hehehehe
okeylah..nak g cuci mata pilih tudung kat Zalora jugak..takkan korang aje..hiks! :P

see youu again! babaiiiii :D



4 comments:

orench ladee said...

salam..thanks for the idea ('',)
bride to be jgk..tp 2014..
jom follow http://mii-and-himm.blogspot.com/
bole share tips ('',)

Fana Aqim said...

vote for radiusite!! cantik.. :)

usnul na said...

Cantek

cardbymyan said...

hai

kalau cari idea DIY yg murah & super cute boleh visit blog/ig kami
ada paperbag, sticker, tag & card :)

tq tuan tanah

Our blogshop, cardbymyan.blogspot.com click >>CARDBYMYAN or instagram kami @begkertas. click >>@begkertas


tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...