Instagram

Monday, May 13, 2013

Majlis Pertunangan Asyazain & Syazwan :)

Assalamualaikum dan hye uolss :)

haaaa,kemain lame kan budak asya ni nak sambung entry tunang tunangan die tuh ha..hamboi..busy sangatlah ye..katenye! *Azwan Ali cakap* bila dh lama, entry mula jadi basi lah kan..tapi..ade asya kesyah? hikhikhik..yang penting, janji dicapati..opss..out of topic..PRU13 dh habis.. :3

okey,jadi hari ini i baru nak terhegeh hegeh cari balik gambar yg berkurun lama tu..godek godek balik..tapis yg mane tak perlu dipamerkan seperti lemak lemak tepu yg tersiar..ohh..itu sangat tak perlu..ekekeke..jadi rasanya tak perlu mengarut panjang lebar sebab masa itu emas..marilah berkongsi kegembiraan dengan Dermagic Simplicity..ehh tetibe.. 

Gambar sekitar Majlis kami :)


Bergambar dengan mama :) masa ni baru lepas bersiap..so,praktis dulu..ekekeke
sangat nebes sebab pihak lelaki dh nak sampai..tehehehe


Dengan BFF kesayangan sayang sayang sayang sangat! Zana Azmi :)
Dia pun dah jadi tunangan orang 2 minggu lepas asya bertunang :)


ni la mak andam kite..hehe..tak tempah pun mak andam lain sebab nak jimat..kah kah kah.. lagipun dah biasa dimekap oleh mak andam sorang ni..so taknak yg lain dh :P


cakkk! hantu kak limah.


Barisan dayang senandung yang menunggu ketibaan dulang dulang hantaran.. :)
semua sepupu kecuali yang baju hitam dan yg tepi kiri sekali..yg lain semua sepupu terhangat di pasaran..(gelap) hahaahaa


Ketibaan rombongan pihak lelaki :)







Saat paling cemas bila nak sarung cincin, keliru cincin muat ke tak..sebab masa test dulu jari i kurus sikit..time tu gemok! bahahaahahaha.. nasib baik i pandai tarik napas taw! nasib muat.hahahaahaha


Family tunang :)


Acececey :D
nak jugak pic sensorang :P



ini dengan sepupu pulak :)


BFF yang sanggup datang dr jauh..sayang korang sesangat! 
best dapat tido pelok guling guling ngan hangpa! :D


ni pun BFF jugak merangkap Official Photographer :)
Ayu macam Fasha Sandha kan teheheheehe


with Zana :) 


dengan sepupu belah abah pulak :) haaaa,ramai pompuan kan..kak ton comeyy tak? :3


my lovely sibling :)


Last sekali, mama ngan abah yang banyak bantu kita melancarkan majlis :)
InsyaAllah akan balas jasa mama dan abah :)
doakan asya dan bakal suami bahagia macam mama dan abah..hihihihi

bakal suami dh ikut jejak abah :') 
Alhamdulillah..murah rezeki selepas tunang :)
harap harap lepas ni Allah swt permudahkan urusan nikah & majlis resepsi kami, InsyaAllah :)
Amin :)

Korang pun doakan la ye..hehehe..tq sudi baca..love much more! :)




5 comments:

alin said...

cantiknye dia.. papepun tahniah ye yang. selamat bertunang.. :)

Mizznadeiya said...

Salam. First time komen ni.

Alhamdulillah, dah selamat menjadi tunangan orang.

Kamu from top to toe, baju, pelamin, mekap dan semua-semua tersangatlah cantik! :)

Wanie Zaini said...
This comment has been removed by the author.
Wanie Zaini said...

cantik nyer bj die..kalu nk letgo do let me noe eh =)

azamhashim sp said...

salam,

Promosi rebat RM300, promosi tamat 15/11/13
https://www.facebook.com/pages/AzamHashim-Photography/223067269074
http://blog.azamhashim.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...