Instagram

Saturday, March 23, 2013

Part 1 - We're Officially Engaged :)


Assalamualaikum wbt semua dan salam sejahtera.. Sorrryyyyy sangat sangat sebab dah peram cerita ni lamaaaa sangat..hahaha..boleh pulak terlupa ye nak update blog..kehkehkeh..Alhamdulillah asya dah selamat bergelar tunangan orang..#chewah ayat nak artis je kan..haktuih..haha

Setelah berkenalan,mengorat ngorat,kenyit kenyit mata pastu dating dating..maka,persetujuan telah diambil oleh kedua belah pihak untuk datang merisik pada 20 Januari 2013 yang lalu..oh ye..sebelum merisik pun dah dapat cincin dah..encik sayang bagi utk cincin tanda..lepas majlis merisik tu barulah beransur ke Majlis Pertunangan yang diadakan pada 2 Mac 2013 iaitu pada hari sabtu.. :) 

Cincin Merisik :)


Cincin Bertunang :)


Yeayyy..dah dapat tiga cincin..haahhaa..#tetibe

okeylah..tu saje buat hari ni..nanti yang lebih lebih tu asya akan sambung pada entry akan datang..InsyaAllah asya akan share dengan korang TIPS dan Pengalaman yang berharga tu..haha :P

see ya! bye :)


6 comments:

laskar pelangi said...

congratsssss si cantik;)
banyakkkk dah cincin dia nanti.kih3 ;)
kawen nanti jemput tau~~

Asyazain :) said...

hehehehe..tamak kan? :P

okey..insyaallah..dah kite jemput,awk kene datang taw! hahaa :P

tq loves :)

Rara Nasiha said...

Tahniah dear. Moga kekal hingga ke akhir hayat :)

farysa said...

Tahniah.
cantik cincin tu =D

Asyazain :) said...

Rara Nasiha : tq lovely :)

Asyazain :) said...

Farysa : hehehe..cantik ye..tq awk..Alhamdulilah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...