Instagram

Sunday, September 16, 2012

Tempah Pocket Calendar termurah! Sure tak rugi ok! :)


Hye korang! :)

Kalau anda anda semua tercari-cari ape yang patut anda bagi untuk :

hadiah majlis perkahwinan nanti @ Doorgift,
tempahan untuk customer tersayang,
tempahan untuk saje gedik gedik nak buat kalendar pastu edar kat kawan kawan,
bolehla tempah tempah kalendar comel comel kat sini..
dahla comel,boleh buat gambar sendiri ok..hihi


Sure tak kan rasa berkira kira nak tempah sebab Suuperrr Murah okey! 
tak percaya? meh sini tengok.

Mereka buat promosi untuk Kalendar 2013.. :)


Syarat : 
Tempahan minima bermula 300 pcs ye! 
kita boleh pilih design yang mana kita suka! yeayy.. :)

Antara design yang kite boleh pilih :












okeyyy,last :)

SPECIAL PROMOTION !

kalau korang rajin, korang boleh :

SHARE & TEMPAH....
anda akan diberikan 100pcs kalendar PERCUMA lagi mengikut saiz 
kalendar yg anda tempah. :)
**Bergantung pd terma dan syarat**



hihihi..jumpa lagi..babayyy! :)








16 comments:

Syida Rasyidah said...

cik, saya berminat nak tempah pocket calender.. boleh email tak macammana nak berurusan untuk tempahan?

faresha azahar said...

salam , saya brminat nak oder pocket calender yang chumel ni ! tapi macamaana caaranya ?

Iznurul said...

Dear, saya nak tempah pocket calendar.Minta email ke wangiandihati@yahoo.com TQ (berapa lama siap?)

Anonymous said...

salam saya nk tempah nie secepat mgkin ya ;) tq
bg detail ya ckin_orengurl@yahoo.com

Anonymous said...

hi..sy nk order poket kalendar. kalo 800kpg RM40 kn..cmne nk order ye? emel ke nurul_abakar@yahoo.com
thank.

Anonymous said...

hye...mcm mane nk order tuk pocket calendar ni...

IeZwa RazK said...

salam, saya nak order kalendar untuk 2013. Camna nak contact awak ye. Nnti emel kan ke wawa_choclurve95@yahoo.com ye

Anonymous said...

Sy bminat nk tempah kalendar...mcm mane nk contact ye??
Email kansaya.. nurhairunnisaideris@gmail.com
Thnks.

Anonymous said...

salam,

saya nak tny if poket kalendar ni leh x kte nk letak our picture kat mane2 design yg kita pilih..sy nak dalam 1000 pcs tuk majlis sy november nnti..

Anonymous said...

sorry,lupe nk address me..pliz emel i kt asy.lin1910@gmail.com

fatimah sumairi said...

slm
cme nk tempah//plz mail sy..bunian_tim@yahoo.com.my

nurain said...

saya berminat nak tempah pocket calender.. boleh email tak macammana nak tempah?

erwanain@yahoo.com.my

Anonymous said...

saya berminat nak tempah pocket calender.. boleh email tak macammana nak tempah? nurulfateha_88@yahoo.com.my

Anonymous said...

nk tempah mcmana? email saya syauqahsyifa_wardah@yahoo.com

Wan Nurbaizura said...

Sy pn berminat nk tempah...
blh tak email sy..
nurbai07@gmail.com
TQ

sigit said...

terimakasih atas informasinya gan, saya mencari informasi tetang jerawat yang selalu mengganggu penampilan wajah.
Menghilangkan Bekas Jerawat
.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...