Instagram

Thursday, April 5, 2012

Bebelan Si Asya :)



saya perlukan masa sehari 30 jam..boleh? sebab semakin hari saya rasa macam arghhhh! cepatnye petang..rasenye baru tadi letak handbag and switch on the PC..pastu beria beria buat keje..sampaikan ofismate tegur cakap camni..ce tengok jam dah pukul berape? huwahhhh !!! terus bising bising ajak pegi makan.. >.<

Rasanya lah kann,bekerja boleh buat saya jadi cepat tua.. T__T sebab? bercampur dengan orang orang tua..OPSSS! :p bukan bukan..bukan begitu maksud saya ye..maksud saya ialah..bile kite terlalu asyik dengan kehidupan kerja..muka kita akan selalu ketat sebab asyik memfokus sesuatu..huahuahuahua.. [padahal memang muka tua..haha]

terbukti kini bila saya keluar jumpe kazen kazen dan family..mereka mereka itew cakap saya dah berubah jadi seorang yang serius...oh my kucing..mengapa begitu..di mana hilangnya kehidupan kanak kanak ribena saya yang dulu? uhuks T___________________T *nanges lama lama*

mungkin saya perlukan kawan kawan yang sekepala macam dulu..yang boleh buat saya ketawa terbahak bahak sampai gemuk macam sekarang..eh kejap,betul ke kalau kite kuat gelak,nanti kite makin gemuk? sebab angin masuk dalam badan..betul ke? betul ke? sila la cakap tak betul..huks.

rutin hidup sekarang ialah :

bangun pagi - kerja - balik rumah sewa yang macam hotel tu,suke hati nak balik,balik,tak nak balik sudah - malamnye rest - esok pagi keje lagi..

tengok? life sekarang adelah sangat BOSANNNNNNN! 

kadang kadang tido awal gila sebab penat dah gunakan tenaga otak kat ofis..jadi,pukul 8.30 dah boleh mimpi mimpi ke New York..pukul 10 ke Italy dan pukul 1 pagi ke korea.. =.= sekarang memang dah tak wujud ayat "malam masih muda" ok..

ok,sekarang dah nak kene tido semula sebab esok kene bangun awal tahan teksi pegi keje..kene balik umah sewa dan packing barang untuk ke Pulau Tioman pulak minggu ni..tssskk...burn lagi cuti..jadi,marilah membina semangat baru untuk ke Tioman..mood minggu ni : cuti dalam hiba T_______T

Sekian.




1 comment:

Nur said...

amboi asya... panjang membebel ek ... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...