Followers

Sunday, August 18, 2013

Set Skinwhite Excellent (Adira Skincare) dan Krim Ibuputih :D

Assaamualaikum wbt :)
Salam..hai semua :D

okey hari ni asya nak share satu produk yang asya sendiri pakai..Asya pakai Set Skinwhite Excellent atau pun orang dok sebut sebut tu..Adira Skincare dan lagi satu asya add-on dengan Krim Ibuputih..haaa..meh nak cite sikit..meh dekat meh..hihi..sebelum ni asya pernah la pakai satu produk yang sangat popular la jugak kan..disebabkan terpengaruh dengan iklan tv..maka beratus ratus duitku melayang sebab nak pakai produk itu..hasilnya..encik tunang tegur siap cakap..nape muka jadi teruk..dulu kan elok..xyah la pakai produk tu lg..sobsss Y________Y habis naik jerawat kat pipi..wuwuwuw..lepas tu xnak dah percaye kat iklan tv..hahahahaa

Dipendekkan cerita,asya beli la satu produk yang baru ni..murah2 jela..tak kuase nak beli yang mahal lg..agaknye muka ni mmg standard pakai yg murah je kot..haahhhha..asya pun beli la produk ni haaaa :D

Set Skinwhite Excellent ( Adira Skincare) 

yang bekas pink tu..ada 3 items.. ada milky soap,daily cream dan night cream :)
Day Cream dia memang terbaik..tak payah dah nak pakai Foundation 4 inci ok..korang hanya perlu pakai Day Cream + Bedak Compact aje..jimatt..heheehehe..asya pakai bedak Miyami..pastikan span tu basah..barulah bedak jadi comel cam kak ton meresap ke dalam kulit..kekekekeekeke..

Krim malam tu asya mix dengan krim ibuputih tu..memang terbaiklah kannn..bangun pagi muka freshh je..sangat puas hati..alhamdulilahh..muka asya yg berjerawat di pipi tu pulih dekat 3 minggu camtu la..rezeki nak raya..alhamdulillah..raye hari tu..flawlesss..kahkahkah

Sabun tu pekat..mula-mula pakai die susah nak keluar buihh..kene gosok kat tapak tangan lama-lama..baru apply kat muka..lepas cuci muka..muka kite akan rasa licin je..lembut je.. :)

Krim Ibuputih / Magical Cream :D




yang ni sumpah best..tak tipu ok! hahaaha..serius..3 hari pakai kan..muka dh cerah sikit..sebab die pati..ibu segala krim pemutih utk produk kecantikan..satu bekas tu sikit je..dalam 15 gram..tapi harga dia RM 50..masa nak beli tersentap la kejap sebab mak aihhh..kecik je..mahal..hahaha..tapi bila dah pakai,serius best..terus rasa macam..mahal pun mahal lahh..janji bagus :D

malas nak cerita panjang-panjang..kang korang cakap puji lelebih plak kan..korang hadap jela testimoni customer yang dah beli ngan asya ye..heheehehe

ini asya share gambar asya..tak perlu edit bagai dah..ni asya cume tambah watermark aje..ni lepas sebulan pakai produk ni.. :)



TESTIMONI CUSTOMER ASYA YANG DAH CUBA DUA PRODUK NI :)










Haaaa...eksaited tak? heheehehe..ade lg testimoni dari pihak atasan punya stor..hihihihi..









yang ni Testimoni dari pelakon Leez Rosli tu :)


hhehehehe..tu jela hasil perkongsian hari ini :) pada sesiapa yang masih mencari skincare yang sesuai,asya cadangkan pakai la set ni..heheheheehe..murah tapi berkualiti :)

so,dah baca testimoni mesti nak tahu harga kan? ok..ni harga dia :D



yang set combo whitening body tu nanti asya review semula ok :)

kalau berminat :



Whatsapp / LINE : 013 3003481

Instagram : asyazainsshop

email : asyazain@gmail.com
tq :D








3 comments:

Anonymous said...

salam...petama skli nk mtak maaf l kalau sya silap...stahu sye mse tgh gogle2 sye ade bace...adira dia pakai ibu putih mix dgn flawless skincare..dia x pakai set skinwhite excellent...sebab sthu sye 2 nama tu produk yg berbeza tapi rupa hpir sama...kalau salah maaf la yer...cuma sya nk tahu cik memg pakai set nina skincare la yer? sye pun nk cuba tapi nk pstikan yg mana antra dua tu yg ok dgn mslh jerwat...roza mamat

Asyazain :) said...

wslm..ye kak roza..brg yg sama cuma nama saja ditukar mengikut tuan empunya boss..hehehe..yup, saya memang pengguna skinwhite excellent by Ninaskincare ni lebih 6 bulan..dan sampai skrg masih lagi teruskan pakai.. :) Alhamdulilah berkesan dengan kulit saya :)

untuk jerawat boleh guna Acne Cream kak..lepastu bolehla pakai set ni sekali :)

tq :D

wan lee said...

Salam.sy pn bru gna set adira ni..arap2 ssuai la..

Daisypath - Anniversary